Ben kimim ?
Merhaba ben Mehmet Karadeniz
Arel Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü Mezunuyum ,Yerel Belediye Kurulumunda Basın Medya ve Protokol Fotoğrafçılığı Yapıyorum.
Video ve Prodüksüyon ile ilgili düzenlemeler yaparak etkileyici ve son kullanıcıya hitap eden bir hale getiriyorum.
Video düzenlemeleri gerekli animasyon ve görsel efektler kullanılarak istediğiniz özel videolarınız kurgulayıp editleyebilirim.
Ne tarz video montajları yaptıra bilirim ?
· Fotoğraflardan oluşan her konuda video albümler.
· Evlilik/düğün montajları.
· Fotoğraflardan oluşan her konuda video albümler.
· Arkadaşlarınıza/sevgilinize özel gün video montajları. (doğum günü, anneler günü...)
· Spor salonunda çekilmiş fotoğraf ve videolardan spor montajları.
· Gezdiğiniz yerlerde çektiğiniz fotoğraf ve videolardan anı/hatıra/gezi montajları.
· Sosyal medya hesabı/Youtube kanalı tanıtım video montajı.
· Instagram için her türlü montaj.
· Revizyon Hakkı \' 2 adettir.
Hizmet Hakkında:
Siparişiniz istediğiniz boyutta ve nerede kullanılacak ise o formatta sizin talep ettiğiniz şekilde size gönderilecektir.
· Ücretlendirme hakkında detaylar için mesaj atınız
· Ham videolarınız benim için değerlidir, daha fazla detay alabilme ve daha fazla görüntü alma şansımız olmuş oluyor bu nedenle göndereceğiniz video dosyasının boyutu , aktarımı konusunda yandex , google drive gibi depolama ürünlerini kullanıp videolarınızı bana ulaştırabilirisiniz.
· VI, VCD, SVCD, DVD, MPG, ASF, WMV,MPEG, MOV,DAT,FLV, MKV,MP4 istediğiniz formatta gönderim yapabilirim.
· 2 revize hakkı.
· 100 TL genel bir fiyat. (basit ve kısa süreli montajlar için).
· Videoların uzunluğu ve videodan beklentiler’den dolayı ücret değişebilmektedir.
· Nasıl bir montaj istenildiği konuşularak ve en uygun ve makul fiyatta anlaşırız.